Beliggenhet

LUFTSLOTTET

Fritt tronende over Gudbrandsdalen reiser Eagle Nest Eco Lodge seg som Soria Moria i eventyret.
Kranset av Rondane, Dovrefjell og Jotunheimen, toppet med levende kulturlandskap og buktende fjellelver,
venter et panorama som vil gjøre deg like målløs som prinsessen i eventyret.

Himmelhøyt over Gudbrandsdalen, svevende mellom Norges mest ikoniske fjellområder, finner du Eagle Nest Eco Lodge. Akkurat der Østlandet og Vestlandet, Gudbrandsdalen og fjellheimen møtes, venter ditt eget Soria Moria. En svevende hotellsuite tronende ut fra 901 meter høye Sershaugen – en opplevelse for både kropp og sinn. Utsikten over høyfjell og setergrender, viltre elver og en uendelig himmel er et eventyr i seg selv – toppet av mektige Rondane som lokker og drar i horisonten.

Vil du være med, så heng på!

Velkommen inn i eventyret – måtte det aldri ende…

VEIEN TIL OTTA

Småbyen Otta når du langs E6 gjennom Gudbrandsdalen, i ekspressbuss fra sør, vest eller nord, eller om bord i tog på Dovrebanen. Herfra kjører du egen bil eller taxi de siste syv kilometerne til himmels.

VEIEN TIL SETERS

Fra Otta sentrum følger du skilting mot Pillarguri, gjennom sentrumsgater og boligfelt, på grusvei og setervei skiltet med Eagle Nest Eco Lodge. I det du er kommet til veis ende, begynner eventyret.

VEIEN TIL HIMMELS

Rundt deg åpner brått fjellfuruskogen seg. I horisonten troner Rondane. Høyt over deg gløder et slott eventyret verdig. Synet av Eagle Nest Eco Lodge er til å miste pusten av – og det samme er anmarsjen. De få meterne fra parkeringen opp til lodgen vandrer du på en luftig gangbro. Vi anbefaler å pakke i ryggsekk – så kan du nyte arkitekturen og utsikten opp til den luftige luksusen som venter.